vineri, 18 ianuarie 2013

Reparatii TV in Pitesti

Cu totii stim, importanta televizorului din viata de zi cu zi. Practic este un produs la pachet, ce ofera informatie, cultura si divertisment . Televizorul a devenit indispensabil in fiecare gospodarie, ba mai mult numarul receptoarelor tv achizitionate intr-o familie a avut o crestere substantiala de la an la an.

Cand se defecteaza televizorul poti opta pentru :

1.  cumperi altul nou, aici trebuie sa cauti oferta cu raportul calitate/pret cat mai bun, garantie cat mai extinsa si centrele de garantie sa se afle cat mai aproape de zona ta.
In ultimii ani, producatorii se lupta pentru a obtine un pret cat mai jos iar asta se reflecta de cele mai multe ori in calitatea/fiabilitatea slaba.

2. repari televizorul,  interventia si reparatia receptorului de cele mai multe ori este mai mult decat justificata, in special pentru defecte minore sau chiar mai complexe pentru receptoare mai pretentioase, fiabile si scumpe la raft.

Firma, SC Omega Har 2004 SRL isi desfasoara activitatea din 2005 la adresa din contact, fiind axata pe reparatia receptoarelor tv. Nu conteaza marca, mereu am urmarit sa acoperim toata gama diversificata din ultimul timp, cu profesionalism si seriozitate pentru a face fata cererilor la piata actuala, totul pentru a construi un segment de clienti multumiti, atat prin promptitudine, fiabilitatea reparatiei cat si un tarif de criza.

Deasemenea, in cazul in care aveti probleme cu telecomanda, dispunem de o larga gama de modele pentru diferite marci si modele  iar cel mai indicat pentru a achizitona o noua telecomanda este sa veniti la sediul firmei cu telecomanda defecta, marca si modelul aparatului care e trecut pe spatele capacului tv.

Daca telecomanda inca mai raspunde la unele functii dar sunteti mai departe si nu vreti sa privati accesul telecomenzii, se poate opta pentru o fotografie a telecomenzii cu un aparat foto digital sau cu telefonul mobil, pentru o vizualizare la sediul firmei, in scopul de a gasi o telecomanda compatibila sau chiar identica pentru aparatul dumneavoastra.

Pe langa telecomenzi, puteti gasi :
- conectica, mufe, adaptoare
- cabluri audio-video, coaxial, difzor,telefon
- suport tv CRT (tub normal) sau LCD
- diferite articole, componente electrice, electronice si de uz-casnic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu